Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi

Adet Söktürücü Soğan Kürü

Adet Söktürücü Soğan Kürü,
Adet gecikmesi neredeyse her bayanın doğurganlık döneminde yaşamış olduğu sorunlardan bir adet Bayanlar düzgüsel de 28 günde bir adet görürler. Beklenen adetin zamanında gelmemesi durumuna adet gecikmesi olarak kabul ediliyor. adet gecikmesi herhangi bir hastalığa bağlı olabileceği benzer biçimde ilk akla gelen hamilelik şüphesidir. Bununla birlikte stres, yaşam tarzının değişimi, bazı hastalıklar ve kullanılan ilaçlar, menopoz, kilo değişimi, yetersiz beslenme şeklinde faktörler de adet gecikmesine niçin olabilmektedir. adet gecikmelerinde şahıs strese girip adetin düzgüsel seyrini de etkileyebilmektedir. Bunun için değişik yollardan adet söktürücü ilaçlar, bitki çayları ve bitki kürleri uygulanabilir.
 
Adet Söktürücü Soğan Kürü, adet gecikmesi yaşayan bayanların bu sıkıntılarını alacak, zamanında adet olunmasını sağlayacak bir kür dür. Bunun yanında polikistik over, erken menopoz, kısırlık, çikolata kistleri, endometrioma, adet sancısı benzer biçimde hanım hastalıklarına da faydalıdır.Bilinmiş olduğu şeklinde soğanın ve soğan suyunun  daha pek oldukça hastalıklara faydası vardır. 
 
Adet Söktürücü Soğan Kürü malzemeler;
Yapılışı; Klorsuz iki bardak suyu kaynatalım. 1 tane orta boy soğanın en dış kabuğunu soyalım öteki kabukları ile dörde bölüp kaynayan suya atalım 5 dakika kadar ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakalım. sonrasında ocaktan indirip ılınmasını beklemiş olalım. ılındıktan  sonrasında suyunu süzüp öğlen yemeğinden ilkin bir bardak içelim. Bu kürü 15 gün süresince aynı saatler de uygulayalım. Burada mühim olan dış kabuğu kahverengi olan yemeklik soğan ile kürün yapılmasıdır. İlk 15 günlük başlangıç küründen sonrasında 3-4adet döneminde adetiniz e 10 gün kala 10 gün süresince gene uygulayabilirsiniz. Soğan kürünü her gün taze olarak hazırlamanız gerekmektedir. 
 

Etiketler: , , , , , ,