Cinsel Gücü Arttıran Bitkiler





Cinsel İsteksizlik ve Yaşam Döngüsü 


Cinsel yaşam eşlerin birbirine yakınlığı, bağlılığı açısından mühim bir husustur. Eski zamanlarda cinsellikten konuşmak, anlatmak oldukça ayıp iken günümüzde bazı çiftler bu mevzuyla ilgili sorunlarını birbirleriyle konuşabilmekte ve gerekirse ürolog yada psikiyatrlara gidebilmektedir. Aslen tertipli ve mutlu bir evlilik yaşamı için de olması ihtiyaç duyulan budur.  Fakat hala bu sorunlarını dile getiremeyen, eşleriyle dahi konuşamayan bireyler vardır. Yurt dışındaki birçok ülkede bireyler kendi düşüncelerini özgür bir halde ifade ederken devletimizde cinsellik mevzusu birazcık daha bastırılmış durumdadır.


Bilhassa hanımefendiler erkeklere göre bu mevzuda daha kapalı kutu konumundadır. Birçok hanım eşiyle bile cinsel sorunları hakkında konuşmaktan çekinir. Vatanımızda meydana getirilen bir araştırmaya nazaran hanımefendilerin %80’i eşi ile cinsellik ve cinsel sorunları hakkında konuşamıyor. Bu hakikaten oldukça büyük bir yüzdedir.

Öte taraftan çiftlerin mutlu bir evlilik yaşamı olabilmesi için iki tarafında iyi bir cinsel yaşamı olmalıdır. Doğal bazı durumlarda bunu yaratmak kişilerin elinde değildir. Çeşitli bedensel ve çevresel faktörler bireylerin cinsellik yaşamını negatif etkileyebilmektedir. Hanımefendiler ve erkekler bu mevzuda birbirinden ayrılır. Bayanları ve erkekleri negatif etkileyen değişik faktörler olabildiği benzer biçimde, çözüm yolları da değişik olabilir. Hanımefendilerin ve adamların cinsel isteğini arttıran besinler de farklılık izah edebilir.
Bilhassa erkeklerde iktidarsızlık olarak da adlandırılan bu isteksizlik kimi zamanlarda boşanma sebebi bile olabilir. İktidarsızlık sonucunda çiftlerin bebek sahibi olamayacak konumda kalması büyük bir sorundur. Bu durumda kesinlikle tedavi görmekte fayda vardır.

KADINLARDA CİNSEL İSTEKSİZLİK…

Bayanların cinsel isteksizlik sebeplerinden bazıları şöyledir:
* Bayanlar istemedikleri süre eşlerinin istemesi üstüne ilişkiye girdiklerinde zaman içinde ilişkiye girme istekleri azalır. İlişkiden soğurlar. Bu durumda adamların birazcık daha anlayışlı olması gerekmektedir.
* İş yoğunluğu  ve bilhassa çalışan bayanların işten ulaştıktan sonra bitkin olması da sex yaşamını negatif etkiliyor. Bitkin olan bayanlar ilk olarak dinlenmek ve uyumak istiyor. Bu durumda da sex ertelenmiş olur.
* Hamile kalma korkusu da cinsel yaşamı etkisinde bırakır. Hanımefendilerin hamile kalmaktan korkması ilişkiye girmek istememesine sebep olur.
* Cinsel yollarla bulaşan hastalıklardan kapma riski olması da hanımefendilerin öteki bir korku sebebidir. Hastalık kapma riskinin olması cinsellikten soğumaya niçin olur.
* İsteksizliğin büyük bir sebebi de ruhsal sorunlardır.
* Birçok çift yaşlarının ilerlemesi sebebiyle de cinsel hayatlarında değişimler görülür. Yaşın ilerlemesi ile beraber hormonların dengesi değişmiş olur ve kişiler daha azca beraber olma isteği duyarlar.
* Kullanılan çeşitli ilaçlar cinsel yaşamı negatif etkileyebilir. Bazı ilaçlar hormonları değiştirir ve bu durumda isteksizlik de oluşabilir.
* Çiftler arasındaki ilişki kopukluğu, yaşamın rutin bir halde ilerlemesi de öteki bir isteksizlik sebebidir.

ERKEKLERDE CİNSEL İSTEKSİZLİK…

Adamların isteksizlikleri yada iktidarsızlık durumu hanımefendilere oranla daha azca rastlanan bir durumdur. Adamların cinsel isteksizlik sebeplerinden bazıları şunlardır:


* Erkekler eşlerinin bakımlı, güzel olmasından, güzel kokmasından hoşlanır. Eşleri kendine bakmıyorsa bazı zamanlarda cinsel istekleri uyanmayabilir. Eşlerinin güzel giyinmesi yada güzel kokması erkekte talep uyandırabilir.
* Devamlı işle ilgili meşgul olmak yada akşam eve ulaştıktan sonra telefon, bilgisayar benzer biçimde teknolojik aletlerle ilgilenmek de isteksizliğe niçin olabilir. Bilincinde olmadan tv yada web başlangıcında harcanan süre tahmin edilenden fazla olabilir.
* Stres de isteksizlik sebepleri arasındadır.
* Hanımlarda olduğu şeklinde erkeklerde de yaşlanmak, yaşın ilerlemesi isteksizliğe niçin olabilir.
* Çeşitli sebeplerle hormonların değişmesi cinselliğe tesir edebilir.
* Gene hanımlarda görüldüğü benzer biçimde ruhsal rahatsızlıklar yada depresyon da cinselliği azaltır.
* Uzun süre ilişkiye girmemek, ilişkiye girmekten uzak kalmak da zaman içinde isteği azaltabilir.

KADINLARDA İSTEK ARTTIRICI BİTKİ ÇEŞİTLERİ…

* Salatalık isteği arttıran ve vücut için de oldukça yararlı sebzelerden biridir.
* Kayısı ister taze meyve olarak tüketilsin, isterse kuru kayısı şeklinde tüketilsin isteği arttırır. Mevsiminde iseniz taze kayısı yiyebilirsiniz, fakat mevsim haricinde kuru kayısı birçok yerden temin edilerek tüketilebilir.
* Kivi cinsel isteği arttıran, arzu uyandıran meyveler arasındadır.
* Birçok hanım çikolatayı oldukca sever. Devamlı ve fazla oranda çikolata yemekten yakınma eden birçok hanım vardır. Aslen çikolata cinsel dürtüyü arttırır ve arzu duyulmasını sağlar.
* Kışın bolca oranda tüketilen pekmez de isteği arttıran yiyecekler arasındadır.
* Isırgan otu ile de ilişki isteği arttırılabilir. Isırgan otu çayı hem birçok hastalığa karşı koruma sağlar hemde sex hayatınıza pozitif yönde etkide bulunarak isteksizliği azaltır.
* Üzüm bayanların ilişkiye girme isteklerini arttıran meyvelerden biridir.
* Elma nerede ise her insanın evinde bulunur. Bu şifalı meyve bilhassa kış aylarında birçok hastalığa karşı koruma sağlamasının haricinde ilişkiye girme arzusunu da arttırır.
* Tarçın cinsel isteği arttırıcı bitkiler arasındadır. Mesela tarçınlı elma çayı içebilir ve birlikte olma isteğinizi daha kolay fazlalaştırabilirsiniz.
* Karanfil de birçok evde bulunan ve talep arttırıcı bitkilerdendir. Çayların içine ilave edilerek de kullanılabilir.
* Adaçayı kışın birçok hastalığa karşı direnç sağlaması ve vücudu müdafaasının yanında cinselliği de pozitif yönde etkisinde bırakır.
* Papatya çayı yapılarak tüketilirse hanımefendilerin birlikte olma isteğinin artmasına yardım eder.

ERKEKLERDE İSTEK ARTTIRICI BİTKİ ÇEŞİTLERİ…

* Adamların birçoğunun sevmediği maydanoz aslen hem oldukça yararlı hem de erkeklerde ilişkiye girme isteğini arttırıcı bir bitkidir.
* Roka kış aylarında pazarlarda sık sık görebileceğimiz sebzelerden biridir. Pazarlarda kolaylıkla bulabileceğimiz bu bitki cinselliği arttırıcı etkiye haizdir.
* Yabanmersini şeker hastalığına da oldukça büyük yarar sağlamasının yanında ilişkiye girme isteklerini arttırmak ve cinsellik hayatlarını düzene sokmak isteyen erkekler için mükemmel bir bitkidir.
* Zencefil, çayı yapılarak tüketilebilir ve isteğin artmasına destek sağlar.
* Avokado birçok şahıs tarafınca tüketilmese de erkeklerde cinsel dürtüyü arttırır.
* Ceviz talep arttırıcı olarak birçok şahıs tarafınca bilinir. Her insanın bilmiş olduğu benzer biçimde isteği arttırıcı özelliği vardır.
* İncir taze yada kuru incir şeklinde tüketilerek isteğin artmasına yardım eder.
* Sarımsak ve soğan benzer biçimde mühim antibiyotik olan bitkiler bununla birlikte cinselliğin artmasına da büyük yarar sağlar.
* Kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan kereviz isteğin artmasına sebep olan bir öteki sebzedir.
* Nar da adamların cinselliğini arttırıcı meyveler arasındadır.
* Muz isteği arttıran meyvelerden biridir.
* Badem birçok kişinin bilmiş olduğu şeklinde halk içinde da cinselliği arttırıcı olarak bilinir.
* Biber de birçok faydasının yanında ilişkiye girme isteğini de arttıran bitkilerden biridir.
akciğer hastalık bıtkı ılacları, cinsel isteksizlik arttırıcı, en etkili hücre yenileyici bitki hangisi, hanımlarda talep arttırıcı evde kolay iyi mi yapılır, KAYA KEKIGI yararları, kayış koparan otu

Etiketler: , , , , , , ,